Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
   pix
pix
  Comunicat Leica Geosystems privind activitatile de service  
pix

Comunicat Leica Geosystems privind activitatile de service

pix
pix
pix

O sesizare a ajuns in atentia Leica Geosystem informandu-ne de faptul ca o entitate juridica ofera servicii de verificare, calibrare si metrologie pentru statii totale Leica Geosystems si elibereaza certificate de verificare, calibrare si metrologie pentru aceste instrumente. Va rugam sa aveti in vedere ca, nicio alta societate romaneasca nu este nici Distribuitor Autorizat si nici Partener Service autorizat de catre Leica Geosystems in Romania si, prin urmare, nu detine nici o autorizatie pentru a realiza servicii de calibrare sau verificare, sau pentru a emite certificate de calibrare in numele Leica Geosystems.
Politica producatorului Leica Geosystems, recomanda doar Distribuitorii Autorizati sau Partenerii Service care va pot oferi suport de cea mai inalta calitate pentru produsele Leica si va pot garanta standardele impuse de producator si fiabilitatea produselor si serviciilor noastre. In consecinta EXCLUDEM EXPLICIT orice garantie si/sau raspundere pentru orice posibilele dificultati, pretentii sau daune care pot aparea in cazul in care utilizati serviciile de etalonare sau certificate de calibrare de la un partener service sau distribuitor NEAUTORIZAT de Leica Geosystems.
Va multumim pentru cooperarea si intelegerea dumneavoastra.

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix