Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica CS20

pix
pix
pix
Controller de teren ergonomic cu ecran mare de 5 inch

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Controller de teren ergonomic cu ecran mare de 5 inch

Controller-ul Leica CS20 ofera o inalta performanta si are un design robust, dispunand de o mobilitate completa. Tehnologia touch screen permite procesarea informatiilor in timp ce afisajul 3D transforma experienta de scanare a aparatelor Leica Viva GNSS si Leica Nova.

Leica CS20 va permite sa beneficiati de un control complet. Va furnizeaza o experienta intuitiva si face sarcinile de masuratori mai placute, mai usor de intreprins.

  • Premiul Red Dot pentru design de produs
  • Tehnologie DISTO™ integrate pentru o masurare electronica la distanta precisa
  • Radio si antena pentru controlul statiei totale robotice pe distanta lunga

Echipat cu software-ul de teren Leica Captivate ce a revolutionat universul industriei, acest controller poate capta si manageria informatii complexe printr-o simpla apasare de buton. Puteti transforma date sofisticate in cele mai realiste si functionale modele tridimensionale. Prin intermediul tehnologiei touch deja familiare si a aplicatiilor usor de utilizat, toate tipurile de date legate de design si masuratori pot fi vazute in orice dimensiuni. Leica Captivate acopera industrii si aplicatii, indiferent ca lucrati cu statii totale, GNSS ori cu ambele.

Serviciul Customer care la un click distanta

Prin intermediul Active Customer Care, o retea globala de profesionalisti cu experienta este doar la un click distanta si va poate ghida sa solutionati orice problema:

  • Eliminati intarzierile cu ajutorul serviciului tehnic superior
  • Finalizati proiectele mai rapid cu ajutorul suportului tehnic
  • Evitati costurile inutile online pentru a trimite si primi informatii relevante direct de pe teren.

Controlati costurile folosind  un pachet personalizat Customer Care Package, ce va ofera siguranta ca aveti acoperire pretutindeni, in orice moment.

Avand la dispozitie un software usor de folosit, instrumente de lucru pe care va puteti baza si support tehnic accesibil printr-un simplu click,  puteti gasi solutia pentru cerinte si provocari deosebite cu Leica Captivate Experience.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix