Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica DISTO™ D810 touch

pix
pix
pix
LDM în aer liber cu punct de vedere, Bluetooth și touchscreen.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Leica DISTO ™ D810 Touch este un mod de măsurare LDM de 15 cu precizie de 1/16 inch. Dispune de un ecran tactil UI, camera digitală integrată, un senzor de înclinare și Bluetooth Smart.

Tehnologia de măsurare exclusivă a imaginii (MIP) a modelului D810 poate determina înălțimea, lățimea, suprafața, diametrul sau circumferința unui obiect dintr-o fotografie realizată de D810. Încadrați-vă ținta folosind indicii de pe ecranul tactil pentru a măsura de la distanță lățimea unei ferestre de poveste secundară, zona unui panou sau diametrul unui rezervor deasupra solului.

Cu o gamă de 600 de culori, D810 Touch poate obține o țintă care depășește capacitatea ochiului dvs. de a vedea punctul laserului, în special în exterior. Detectorul de puncte - o cameră digitală cu zoom de 4x cu fire transversale pe ecranul LCD, rezolvă cu brio această problemă.

Aveti oportunitatea de a elimina multiple obstacole din cale. Smart Horizontal vă permite să trageți peste obstacole astfel încât să puteți măsura distanța orizontală la nivelul țintă.

La distanță, chiar și o mică învârtire în sculă se traduce la punctul laser ce cade în arce larg pe țintă. Pentru rezultate optime la măsurarea distanțelor lungi, păstrați-vă punctul fix cu un trepied și un adaptor. Pachetul D810 Pro include un D810, un trepied TRI70, un adaptor Fine Tune FTA360 patentat de Leica și un caz dur pentru a fi organizat.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix