Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica DISTO™ S910

pix
pix
pix
LDM cu tehnologie de măsurare 3D, wifi și plug-in AutoCAD.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Leica DISTO S910 este primul LDM care captează măsurători multiple, precise, în trei dimensiuni dintr-o singură locație, îmbunătățind radical eficiența sarcinilor comune de măsurare.

SmartBase

Smart Base - un pivot biaxial integrat cu placa de circuite - este inovația hardware-cheie. Combinați cu un laser mai puternic, un senzor de înclinare 360 ° și un nou software - SmartBase permite S910 să măsoare distanțele și unghiurile dintre mai multe puncte.

SmartBase facilitează trei noi funcții de măsurare la distanță:

  -  Point to Point (P2P): Măsurați distanța dintre două puncte, chiar dacă sunteți la sute de metri de țintă. Masurați punctul 1 apoi punctul 2, iar S910 afișează distanța dintre ele. Lățimi, înălțimi, diagonale, goluri, nu contează: măsurați doar punctul de început și sfârșit și se afișează distanța.
  -  Zona inteligentă: trageți colțurile oricărui poligon pentru a determina zona zidurilor, podelelor, chiar și a unor forme de acoperiș complexe.
 -   Unghiul inteligent: trageți trei puncte pentru a măsura unghiul (inclusiv unghiuri exterioare, care este primul).

Utilizați un trepied

Pentru o precizie maximă, SmartBase necesită o verificare simplă a nivelului. Acest lucru garantează că nivelul electronic al telefonului S910 este în limita a ± 0,1 ° de nivel real. Pentru cea mai mare precizie de măsurare, veți dori să folosiți un trepied pentru majoritatea funcțiilor P2P, Smart Angle și Smart Area. S910 include o inserție metalică pentru un fir de trepied ¼ ", care se găsește în partea de jos a SmartBase (și un adaptor de 5/8" este disponibil).

FTA 360-S Adaptor pentru trepied

Chiar și cu un aparat de fotografiat în trepied și în exterior, plasarea punctului laser exact acolo unde doriți poate fi dificilă, mai ales la distanțe mai mari. FTA 360-S este un adaptor tripod micro-reglabil. Punctați și trageți pentru a vă apropiați, apoi răsuciți butoanele la fel de ușor pentru a vă ajusta locul cu milimetri.

(Un pachet cu S910 și FTA-S și un trepied TRI-70 este disponibil aici).

 

Captură și export date de măsurare

S910 se conectează la aplicații mobile compatibile cu Bluetooth și exportă fișiere DXF prin WiFi.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix