Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica DISTO™ D1

pix
pix
pix
Ușor de utilizat și cu precizie cu laser. Leica DISTO D1

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Înapoi la elementele de bază

Leica DISTO ™ D1 oferă profesioniștilor, precum și utilizatorilor DIY un dispozitiv de măsurare ușor de utilizat. Rotiți butonul DISTO, apăsați butonul ON / DIST și aveți o măsurătoare. Este ușor ca asta.

Precizia și fiabilitatea Leica DISTO ™

Poate fi mic și simplu de utilizat, dar asta nu înseamnă că am sacrificat cu exactitate. D1 are exact ceea ce v-ați aștepta de la un Leica DISTO ™, precizie neclintită la 2mm.

Două moduri de măsurare cu laser

Distanță liniară și măsurare continuă. Ambele au o rază de până la 40 de metri. Nu măsoară mai mult bandă, lucrați în jurul mobilierului sau purtând o scară doar pentru a obține măsurători de bază.

Funcționalitate extinsă și documentație de măsurare fără erori

Cuplați D1 cu orice smartphone sau comprimat pentru a crea planuri digitale de planșeu în zbor cu aplicația DISTO Sketch.

Schița DISTO ™

DISTO ™ Sketch integrează măsurătorile în imaginile de proiect sau în schițele pentru locurile de muncă pentru a accelera fluxurile de lucru. Documentația fără erori a proiectelor a fost trimisă instantaneu în birou sau pe site.

 

Am adus D1 la elementele de bază, deoarece nu toată lumea are nevoie de funcții cum ar fi urmărirea înălțimii, zona, volumul sau punctul de punct pe care îl găsiți în celelalte modele DISTO. D1 este perfect pentru măsurători rapide și exacte ale interiorului. Este mic, foarte luminos și are un mâner anti-alunecare, care îl face ușor de ținut. Acesta este un beneficiu real când încercați să măsurați unghiuri incomode sau să schimbați între alte unelte din pungă. Indiferent dacă măsurați pentru tâmplărie interioară, podele, agățați imagini pe perete sau doar verificați dacă mobilierul pe care îl căutați online se va potrivi în casa dumneavoastra, D1 vă acoperă.

 

 

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix