Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
   pix
pix
  EML sau GPR? Ce tehnologie sa aleg ?  
  LEICA BLK ARC SI BLK2FLY  
  Cercetare ştiinţifică  
pix

LEICA BLK ARC SI BLK2FLY

pix
pix
pix

LEICA BLK ARC SI BLK2FLY

TOPGEOCART anunța introducerea modelului Leica BLK ARC și a modelului Leica BLK2FLY, noile modele din seria BLK, cunoscută pentru viteză, portabilitate și mobilitate, cu solutii de cartografiere si captare a datelor mobile complet autonome. Soluțiile autonome de captare a realității sunt cele mai noi inovații din portofoliul complet de senzori de captare a realității digitale, ușor de utilizat, de la Hexagon , prin Leica Geosystems.

 

O imagine care conține instrumentDescriere generată automat

Leica BLK ARC este un senzor de scanare laser conceput special pentru a îmbunătăți navigarea autonomă a roboților și a altor platforme de transport pentru a oferi scanare laser mobilă complet autonomă. Combinând viteza, acuratețea și versatilitatea sa cu robotică, BLK ARC răspunde cererii tot mai mari de soluții autonome care pot capta în siguranță și în mod repetat nori de puncte 3D precise și imagini panoramice ale mediilor în schimbare, cu o intervenție minimă a utilizatorului.

Leica BLK2FLY este primul senzor de scanare laser cu zbor autonom și complet integrat din lume. Cu câteva atingeri simple pe o tabletă, utilizatorii pot scana rapid și ușor structurile și mediile care impun provocari de acces ,  cu precizie și în întregime din aer. Scanarea aeriană oferă date de valoare în mai multe aplicatii din constructii si masuratori terestre care au nevoie de date exacte ale zonelor inaccesibile sau greu accesibile (de exemplu, fațade , acoperișuri), asigurând captarea completă a caracteristicilor și dimensiunilor exterioare ale unei structuri.

BLK ARC și BLK2FLY se conectează direct la platforma de vizualizare bazată pe cloud Hexagon, HxDR, unde încărcarea imediată a datelor de pe teren, procesarea în cloud activată de AI și stocarea datelor capturate permite livrarea instantanee a unei realități digitale inteligente construite special , către oricine are nevoie de ea.

BLK2FLY introduce următoarea generație de siguranță a zborului , cu evitarea autonomă avansată a obstacolelor. Folosirea impreuna de senzori LiDAR, radar, camere foto  și GNSS asigură trasee de zbor optime și sigure. Utilizatorii pot combina perfect date de la BLK2FLY cu scanări interioare ale clădirilor și structurilor capturate cu Leica BLK2GO, scanerul 3D portabil Leica Geosystems . Norii de puncte 3D rezultați sunt esențiali pentru construirea proceselor de modelare a informațiilor (BIM), inclusiv pentru documentarea condițiilor santierului .

O imagine care conține text, automatDescriere generată automat

 

Topgeocart vine in întâmpinarea nevoilor profesionistilor din construcții si masuratori terestre , prin solutiile si echipamentele oferite de gama BLK , a producătorului elvetian Leica Geosystems .

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix