Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica 3D DISTO

pix
pix
pix
Un instrument unic pentru captarea și proiectarea măsurătorilor precise tridimensionale

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Leica Geosystems 3D DISTO este un instrument unic pentru captarea și proiectarea măsurătorilor precise tridimensionale. Viteza și precizia 3D DISTO aduce o eficiență fără precedent unor aplicații cum ar fi:

  • Crearea de șabloane CAD: CNC-ul este bun doar cat ii permite fișierul dvs. Un 3D DISTO este podul dintre realitate și CAD. Atunci când tăiați pentru a se potrivi și știți că măsurătorile originale sunt corecte, puteți tăia chiar și cele mai scumpe materiale cu încredere.
  • Vizualizare 3D și navigare: Software-ul Leica 3D DISTO actualizat pentru dispozitivele inteligente care utilizează Windows® afișează acum rezultatele în trei dimensiuni. Cu ajutorul navigației 3D este chiar mai ușor să verificați punctele măsurate.
  • Capturarea măsurătorilor de precizie: Cea mai bună modalitate de a elimina surprizele mai târziu în cadrul proiectului este să știți de la ce începeți. 3D DISTO captează cu precizie coordonatele 3D cu precizia de care aveți nevoie pentru planificare. Dacă lucrarea dvs. implică materiale costisitoare greu de tăiat, transportat sau prelucrate în afara locului, știți că măsurătorile exacte  sunt esențiale.
  • Modificarea informațiilor asupra clădirilor (BIM): Luați datele DXF direct în tableta Windows și folosiți 3D DISTO pentru a structura puncte de ancorare, pentru a transfera înălțimi sau a verifica locațiile critice de construcție.

Măsoara o singura dată

Indiferent ce faceți cu un DISTO 3D, acuratețea este de o importanță capitală. Deoarece forma urmează funcția, 3D DISTO este o cruce între stația totală robotizată a unui inspector și un DISTO portabil.

La fel ca o stație totală robotizată, axele de cotitură orizontale și verticale 3D DISTO sunt motorizate - obțineți manual punctul laser de pornire la punctul de pornire corect, vizați utilizarea fluxului video atingând ținta pe o tabletă Windows, apoi vizionați miscul 3D DISTO - ajustați până când punctul laser este în cruce.

Laserul DISTO măsoară unghiul orizontal, unghiul vertical și o distanță de înclinare cu senzori de unghi împrumutați de la stațiile noastre totale - tehnologia Leica (cu o precizie de 1mm la ± 10m) Geosystems a fost rafinat de peste 90 de ani.

Tableta și trepiedul nu sunt incluse.

Recomandat: Tablete Windows: Microsoft Surface Pro 3 - i5, 12 ", Windows 10

Trepied recomandat: trepied din aluminiu ușor CTP106-1

flipbook:

Engleza

Germana

Franceza

Italiana

Flipbooks pentru versiuni vechi cu unitate de control:

Engleza

 

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix