Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Stiri pix
pix
  Leica Geosystems a lansat Leica GS18 T  
  Wichmann Innovations Award  
  Adresa acces server RTK TGREF - ip rtk: 80.96.5.220  
  Familia de rulete electronice cu laser Leica DISTO  
pix

Leica Geosystems a lansat Leica GS18 T

pix
pix
pix

Sistem GNSS cu adevarata compensare a înclinării ,prezentat de catre Leica

Leica Geosystems a lansat Leica GS18 T, un rover rapid GNSS RTK, precum și cele mai recente versiuni ale softului de teren Leica Captivate și software-ului de birou Leica Infinity.

Leica a făcut anunțul la Intergeo 2017, care a avut loc în perioada 26-28 septembrie la Berlin, Germania.

Anunțul extinde experiența Leica Captivate. Prin adăugarea de solutii GNSS fără calibrare și prin diferite upgrade-uri la software-ul Field Captivate și la software-ul Office Infinity, utilizatorii continuă experiența imersivă cu sistemele GNSS auto-adaptive  și cu  interfețele de software intuitive.

"În afacerea mea, viteza este numele jocului", a declarat Manny Sangha, proprietar al Sangha Geomatics & Land Survey Inc. din Vanderhoof, Canada. "Cu GS16, am reușit să reduc timpul petrecut în fiecare proiect. Nu pot decât să văd că acest lucru devine mai rapid și îmbunătățește eficiența cu GS18. Nu mai trebuie să ajustez jalonul și nici să calibrez sistemul, aceasta este o valoare reală pentru mine și  schimbă  jocurile în industrie. "

GNSS cu compensare automata a înclinării, fără calibrare.

Potrivit Leica Geosystems, GS18 T este o soluție GNSS cu compensare automata a înclinării, fără calibrare., imună la perturbații magnetice.

Măsurătorile GNSS pot fi preluate din orice poziție pe amplasament, utilizatorii economisind astfel cu până la 20% din timpul pe teren fata practicile de  masuratori convenționale, deoarece nu mai trebuie să țină jalonul vertical pentru a echilibra bula.

GS18 T utilizează unități de măsură inerțiale precise (IMU) și nu o busolă, astfel încât utilizatorii să poată măsura cu un jalon înclinat aproape de clădiri, sub autovehicule și aproape de obiecte metalice.

Ramanand fidel principiului de asigurare integrată a calității, GS18 T înregistrează exact modul în care jalonul a fost inclinat în timpul măsurătorilor. GS18 T stochează valorile, asigurând trasabilitatea măsurării și raportarea calitativa  completă.

 

Actualizări de software

Suportul total al software-ului de teren GS18 T, Leica Captivate v3.0 și software-ul de birou Leica Infinity v2.4 oferă acum utilizatorilor un mijloc de control mai atrăgător la fața locului și la birou.

 

Leica Captivate permite configurarea GS18 T pentru toate aplicațiile de măsurare și trasare și vizualizarea măsurătorilor inclinate compensate . Datele măsurate pot fi importate direct în Infinity sau exportate într-o varietate de formate potrivite pentru pachetele CAD.

În cadrul Infinity, utilizatorii pot vizualiza datele măsurate, inclusiv crearea de rapoarte care să asigure trasarea completă și sa asigure masuratori de calitate pentru ei și clienții lor.

 

 

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix