Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica Lino L2G+

pix
pix
pix
Laser încrucișat compact cu 2 linii verzi si vizibilitate ridicată. L2G + este un laser cu linie transversală, cu un unghi dublu.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Acesta utilizează o diodă de emisie directă de ultimă generație, care produce o linie verde cu mai puțină "specie de fascicul" decât laserele roșii. Rezultatul este o linie laser curată și ascuțită pe suprafața de lucru.

Deoarece linia verde este mai ușor de văzut pe distanțe mai mari, L2G + are un interval de 100', dublu față de cel al laserului roșu.

Pendulul de auto-nivelare L2G + vă permite să știți că linia dumneavostra este în afara nivelului prin clipește. Odată ajunși, linia este solidă. Blocați pendulul pentru a stabili liniile înclinate și pentru a proteja mecanismul atunci când nu îl utilizați.

Un set de baterii alcaline bune are 7 ore de utilizare continuă cu ambele fascicule. Aceasta este o industrie optimă pentru nivelurile laser verde.

Bateriile reîncărcabile de înaltă capacitate incluse în pachetul Pro fac chiar și ore de lucru mai lungi.

Utilizați liniile orizontale și verticale împreună pentru a produce o linie transversală perfectă de 90˚ sau pentru a comuta între verticale sau orizontale în funcție de aplicație.

Laserele și pendulul sunt adăpostite într-un corp de lucru robust. Acesta este protejat împotriva prafului și protejat împotriva stropirii.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix