Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica RTC360

pix
pix
pix
Leica RTC360 - Solutie Completa pentru 3D Reality Capture Rapid. Agil. Precis.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Leica RTC 360 lidar scaner înregistrează norii de puncte automat, în timp real, în teren

Articol scris de SEAN HIGGINS, editorul revistei SPAR 3D, publicat in data de 14 iunie 2018

 

În cadrul conferinței HxGN Live 2018, a devenit foarte clar că Leica Geosystems dorește să aibă un dispozitiv de captare 3D care să se potrivească aproape oricăror cazuri de utilizare pe care le puteți gândi. "Există o strategie globală de captare a realității", spune Juergen Mayer, Director Divizie Scanării Terestre Leica Geosystems. "Cred că astăzi am făcut un mare pas înainte de a umple unele dintre locurile goale." Noul scanner Leica despre care mi-a povestit, și anume modelul RTC360, umple spațiul dintre scanerele tradiționale din seria P și scanerul Leica BLK360, despre care s-a discutat mult anul trecut.

RTC360 realizează o scanare completă Full Dome în mai puțin de două minute, capturând 2 milioane de puncte pe secundă. Acesta scanează de la 0,5 m până la 130 m, cu o precizie de 1,9 mm la 10 m, de 2,9 mm la 20 m și de 5,3 mm la 40 m. În timpul fiecărei scanări, acesta captează imagini HDR complete cu un sistem cu 3 camere de 36 MP. RTC360 include un ecran tactil, precum și un GNSS, altimetru, busolă și IMU.

Pentru cine este destinat?

Mayer explică faptul că RTC360 nu este proiectat pentru începători absolut în spațiul 3D și nici nu este proiectat pentru topografii profesioniști. Deci, pentru cine este? "Cred că va fi destul de atractiv pentru cei care știu despre norii 3D, care au nevoie de captarea 3D realității și modele 3D, dar nu fac neapărat ei scanarea în sine, acum", spune el. "Asta înseamnă oameni în construcții, de exemplu într-un context BIM. Firmele de construcții mari ar fi interesate să utilizeze acest tip de echipament pentru scanarea progresivă a șantierelor de construcții. Sau siguranța publică. "

 

VIS – Visual Inertial System: înregistrare în timp real în teren a noriilor de puncte

Deoarece Leica Geosystems a proiectat modelul RTC360 pentru persoanele care utilizează date 3D, dar care nu au făcut încă pași in direcția de a capta ei însiși datele în sine, compania a făcut eforturi pentru a face fluxul de lucru cât mai simplu posibil. Ca rezultat, scanerul include o nouă tehnologie Leica VIS (Visual Inertial System - Sistem Inerțial Vizual) care efectuează alinierea automată a point cloud-ului în teren, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Practic, utilizează coordonatele 3D ale elementelor obiectivelor de interes - cum ar fi marginile unei uși, podeaua sau o fereastră - pentru a vă urmări poziția în timp ce vă mutați într-o încăpere, între camere sau chiar între etaje. Dar această abordare în mod singuar ar lăsa în continuare problema de a compune erorile de poziționare pe parcursul scanării, așa că Leica RTC360 folosește si datele de la toți ceilalți senzori. Cea mai simplă modalitate de a explica, spune Mayer, este faptul că "folosim camerele pentru a stabiliza IMU - oferim vedere dispozitivului IMU pentru a-și putea verifica driftul. Acest mod de lucru este diferit de soluțiile bazate exclusiv pe IMU, care vă oferă poziții aproximative, dar nu foarte bune, datorită driftului." VIS funcționează independent de semnalele GPS, așa cum v-ați aștepta, dar permite, de asemenea, utilizatorilor să scaneze fără a ține scanerul într-un mod specific sau să îl pună pe un şasiu rulant. "Puteți să-l ridicați", spune Mayer, "și să vă plimbați fără să vă gândiți la ce se întâmplă în fundal." În mod evident, cineva de la Leica lucrează la acest lucru de ceva timp.

 

 

 

O soluție completă pentru un flux de lucru ușor

 

Cu atenția pe care scannerul a primit-o de la anunțare sa pe piață, ar putea fi ușor de ignorat faptul că RTC360 a fost conceput, proiectat și construit ca un sistem complet care include software-ul de teren și software-ul de birou. Iată cum funcționează toate împreună.

Când scanați în teren, scanerul RTC360 creează ceea ce Leica numește "obiecte ușoare" din datele culese, pe care le trimite la tabletă pentru examinare în câteva secunde. Odată ce aceste date se află pe tabletă, puteți utiliza software-ul de teren pentru a le revizui utilizând o vizualizare de tip "bubble" (sferă) sau o vizualizare 3D.

Apoi, deplasați scanerul în poziția a doua și scanerul va urmări locația. Când efectuați a doua scanare, scanerul trimite datele pe tabletă și apare deja în poziția corectă. Mayer spune că puteți verifica această înregistrare în timp real cu un align cloud-to-cloud rapid, dacă doriți. Continuați să faceți acest lucru pentru cât mai multe configurații de care aveți nevoie pentru a finaliza lucrarea și sistemul va continua să vă conecteze scanările în mod automat. Toate acestea sunt sincronizate înapoi la scanerul RTC360, care înregistrează datele dvs. pe un stick USB alături de orice date de transformare, fotografii sau alte informații importante. Scoateți stick-ul USB, conectați-l la computer și Cyclone va încărca obiectele ușoare pentru o previzualizare instantanee. Aici veți avea o altă oportunitate de a corecta legăturile lipsă sau alte erori. În sfârșit, apăsați butonul de import și sistemul se ocupă de restul. "Întregul scop," spune Mayer, "era să scoatem durerea din procesul de înregistrare. De aceea a fost nevoie de o abordare sistemică - pentru că trebuie să aveți toate componentele sub control. Cred că RTC360 va fi foarte atractiv pentru un grup de utilizatori mai larg, care probabil a fost puțin împiedicat de complicațiile înregistrării scanarilor într-un singur nor de puncte".

LEICA RTC360 - SPECIFICATII TEHNICE

 

GENERALITĂȚI

 

3D Laser Scanner

Scanner laser 3D cu sistem integrat HDR sferic și Visual Inertial System (VIS) pentru Registration nori de puncte în timp real

PERFORMANȚA

 

Achizitie date

< 2 min pentru o scanare completa si pentru obtinere imagine HDR la 6mm @ 10m rezolutie

Registrare in timp real

Aliniere automata a norilor de puncte Bazata pe urmarirea in timp real a miscarii scanerului intre punctele de statie, bazata pe tehnologia VIS (Visual inertial system)

Scanare dubla

Stergerea automata a punctelor miscate

SCANARE

 

Masuratori de distante

Scanare de mare viteza, tehnologia “time of flight” prevazuta cu High-speed Waveform Digitizing (WFD)

Clasa laser

1 (conform IEC 60825-1:2014), 1550nm (invisible)

Camp de scanare

360° (orizontal) / 300° (vertical)

Domeniul de lucru

Min. 0.5 până 130 m

Viteza

Pana la 2‘000‘000 puncte / sec

Rezolutia

3 setari utilizator (3/6/12mm @ 10m)

Precizia*

Precizie unghiulara 18”

Precizia distantei 1.0 mm + 10 ppm

Precizie punct 3D: 1.9 mm @ 10 m, 2.9 mm @ 20 m, 5.3 mm @ 40 m

Zgomot / Distanta* **

0.4 mm @ 10 m, 0.5 mm @ 20 m

IMAGINI

 

Camera Foto

36 MP sistem de 3 camere  432 MPx rezolutia date brute ptr 360° x300° imagine sferica

Viteza

1 minut pentru imagine completa sferica HDR Indiferent de iluminare

HDR

Automat, 5 niveluri

SENZOR NAVIGATIE

 

Visual Inertial System

Sistem inertial Video pentru urmarirea scanerului relativ la punctul de statie anterior

Inclinare

Bazat pe IMU Preciza: 3‘ indiferent inclinarea

Senzori aditionali

Altimetru, busola, GNSS

OPERARE SCANNER

 

Direct pe scanner

Afisaj Touch-screen, Color,  grafic, WVGA 480x800 pixeli                         

Tablete mobile

Aplicatia Leica Cyclone FIELD 360 pt iPad sau Android, incluzand:           

  • Telecomanda functii scanner, Vizualizare 2D & 3D, Marcare                             
  • Aliniere automata a scanarilor

Wireless

Integrated wireless LAN (802.11 b/g/n)

Memorie

Leica MS256, flash drive USB 3.0 cu capacitate de 256GB, interschimbabil

CARACTERISTICI FIZICE

 

Carcasa

Cadru de aluminiu si capace laterale

Dimensiuni

120mm x 240mm x 230mm / 4.7‘‘ x 9.4‘‘ x 9.1‘‘

Greutate

5.35kg / 11.7 lbs, nominal (fara acumulatori)

Mecanism motare

Montaj rapid pe filet 5/8“ pe trepied usor, Optional ambaza, inclusiv topografica

ALIMENTARE

 

Acumulator intern

2 x Leica GEB361 acumulator Li-Ion intern, Durata de functionare: Tipic 4 ore,

Greutate: 340 g. fiecare acumulator

Alimentare externa

Leica GEV282, alimentator 220 V c.a., pentru utilizare in interior.

CONDITII DE MEDIU

 

Temperatura de lucru

-5° la +40° C

Temperatura de depozitare

-40° la +70° C

Praf/Umiditate***

Grad protectie Particule solide/lichide IP54 (IEC 60529)

Toate specificațiile pot fi modificate fără notificare.Toate specificațiile de precizie sunt la un nivel de incredere de 68% conform Ghidului de exprimare a incertitudinii în măsurare (JCGM 100: 2008), dacă nu se specifică altfel.

* La 89% albedo

** Pentru măsurători cu o singură lovitură

*** Pentru setări în poziție verticală sau inversată (upside down), cu o înclinare de +/- 15 °

 

VIS (Visual Inertial Systems) este o tehnologie Leica Geosystems de ultima ora (lansata in iunie 2018) care utilizeaza coordonatele 3D ale elementelor specifice din teren (colturi de cladire, ferestre,colturi de usi, etc) pentru ca impreuna cu datele de la IMU (Inertial Measurement Unit) sa realizeze o prima aliniere a norului pe puncte inca din teren, in timp real.

Aceasta caracteristica, coroborata cu viteza de scanare de 2.000.000 puncte/secunda accelereaza in mod exponential procesul de scanare, reducand timpul de scanare fata de orice alte sisteme alte altor producatori, in pofida distantei de scanare maxime de 130 m.

De multe ori distanta de lucru maxima nu poate fi utilizata din cauza obiectelor ce obstructioneaza campul de vedere al scanner-ului. Altfel spus, chiar daca raza de scanare necesara poate fi in anumite proiecte mai mare de 130 m, datorita vitezei de scanare si alinierii punctelor “real time”, timpul de scanare cu RTC 360 este sensibil redus, asigurand o productivitate superioara rezultand economii de resurse seminificative, inclusiv acoperirea unei distante de lucru mai mari decat raza maxima a echipamentului intr-un timp mai scurt decat alte chipamente similare cu distante de lucru mai mari dar fara functionalitatile RTC360.

Pe langa timpul scurt RTC360 va produce si cu un set de date cu o densitate de puncte si precizii superioare datorita unor scanari pe o distanta mai mica, cu diminuarea erorii de masurare si cresterea spatiului dintre punctele masurate (diminuarea densitatii punctelor) datorita cresterii distantei de masurare, lucru ce asigura performante superioare si in faza de procesare date in principal prin usurarea rularii/procesarii algoritmilor de calcul ai pachetelor software specifice.

Acest fapt se asigura prin punerea la dispozitie a acestor algoritmi a datelor complete si suficiente si eliminarea calcularii interpolarilor sau determinarii punctelor prin diferite alte metode de calcul. Setul de date va contine punctele reale masurate, nu interpolate, deci o precizie superioara a modelului BIM (de ex.) comparat cu obiectivul real (situatia existenta in realitate).

O caracteristica unica a lui RTC360 este Double Scan, o functionalitate ce se aseamana cu aceea de la statia totala, cand se citeste/masora pe ambele fete ale aparatului, in scopul eliminarii erorilor. La scanner-ul RTC360 a doua scanare (in sens opus primei) se face pentru a captura site-ul fara eventualele obstructii prezente in prima scanare (pietoni, masini, etc.), astfel incat “zgomotul” produs de aceste obstructii sa fie filtrat automat cu o rutina a Cyclone Register 360, in timpul operatiunii de Import date. Tot in timpul operatiunii de Import se va face si eliminarea punctelor redundante din a doua scanare iar acest lucru face ca baza de date obtinuta in urma scanarii, dupa filtrare si eliminarea punctelor, sa aiba dimensiunea unei scanari obisnuite, nu duble.Leica Cyclone REGISTER 360 - Puterea programului Cyclone, pe scurt.                                                                                                                             

 

Viteza

Dimensiunea proiectelor

Simplicitate

Drag, Drop, Done De la crearea proiectului la raportarea finala, completarea pasilor proiectului este mult mai rapida multumita rutinelor multi-fir de executie pentru prelucrarea loturilor de date, importului si procesarii intr-o singura etapa, a fluxului de lucru ghdat, a instrumentelor QA/QC si raportarii automate. Cyclone REGISTER 360 economiseste timp si lucru, permițând productivitate marita.

Cyclone REGISTER 360 prelucrează cele mai grele proiecte cu usurinta, si fara probleme la lucrarile complexe. Noii utilizatori pot execuita proiecte mari, conform asteptarilor dvs., datorita interefetei simple dar puternice. Personalizarea setarilor pentru indeplinirea necesitatilor dvs, si pentru terminarea rapida a lucrarilor.

Furnizati proiecte profesionale cu usurinta. Cyclone REGISTER 360 permite executarea de operatiuni register (de inregistrare a pct cu coordonate – nota trad), ghidate, pentru a ajuta utilizatorii noi si a grabi procesul pentru utilizatorii experimentati. Instrumenetele intuitive QA si raportarile furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie. Exportati batch (loturi, mai multe fisiere) lucrarile dvs catre o gama larga de formate, sau salvati datele in cloud pentru lucrul colaborativ.

 

Leica Cyclone REGISTER 360 este cea mai recentă actualizare a software-ului de Point Cloud Registration numarul unu pe plan mondial, Leica Cyclone REGISTER. Acest produs complet nou, construit de la bază, aduce cu el capabilități noi, de la simple fluxuri de lucru ghidate până la Registrația automată și obtinerea de livrabilele în formatele solicitate de clientului, prin simpla apăsare a unui buton.

Cyclone REGISTER 360 permite utilizatorilor, indiferent de nivelul de calificare, să lucreze mai inteligent, să ofere rezultate mai precise, să vizualizeze mai detaliat și să colaboreze mai eficient - plasând utilizatorii în centrul proiectelor lor.

Indiferent dacă este implementată ca o soluție autonomă sau ca parte a unei soluții integrată end-to-end, Cyclone REGISTER 360 este cea mai rapidă și mai ușoară opțiune pentru a obține o lucrare bună de prima dată.

 

 

 

LEICA CYCLONE REGISTER 360 - SPECIFICATII TEHNICE

 

IMPORT

 

Import simplificat al datelor

Printr-un proces simplu, sunt importate scanarile, tintele sunt recunoscute, zgomotul este filtrat, vederile scanurilor si tinteleor sunt create. Este creata o baza de date, iar procesul de registration este optimizat prin mapare in cloud.

Viteza de import imbunatatita

Pana la de 20 ori viteza mai mare de procesare si import al scanurilor si imaginilor.

Drag and Drop

Scanările și imaginile pot fi manipulate „drag and drop”. Nu greșiți la operațiunea de import.

FORMATE DE FISIERE SUPORTATE

 

Importati datele colectate cu senzori Leica Geosystems

Suport pentru proiectele din ScanStation C si P-Series, BLK360 via WiFi import sau BLK360 Data Manager.

Import Date

e57, fls, frp, fws, ptg, ptx, zfc, zfprj, zfs.

Import pe loturi si auto-aliniere a imaginilor.

BLK360 HDR imagery, iSTAR, Nodal Ninja, Spheron.

Caracteristica SiteMap inglobata

Introduceti cu usurinta o adresa pentru a avea disponibila o harta pentru utilizare cu SmartAlign sau in raportul final al Registrației.

REGISTRATIE si VIZUALIZARE

 

Aliniere automata

Auto-Alinierea scanărilor pentru lucrari cu sau fara tinte

Aliniere vizuala

Alinierea rapida. Aliniati rapid, vizual, scanurile pentru un registration rapid al norilor de puncte

Generare automata de legaturi

Dupa import, legaturile vor fi formate automat

Extractie automata si cautarea de modele a tintelor alb-negre.

Dupa import, vertexurile tintelor sunt extrase si folosite pentru formarea legaturilor

Registration Ținte

Suport complet pentru tinte (tinte alb-negre si sfere).

SiteMap

Obiectele Sitemap si scanarile pot fi amplasate pe harta sau imagini ale utilizatorilor.

SmartAlign

Îmbunateste viteza de lucru si precizia procesului de auto-aliniere, permitand utilizatorilor identificarea vizuala a legaturilor dintre statii inaintea importului.

Smart Error Matrix

Matricea de erori, intuitiva, este populata cu date depinzand de legaturile selectate. Limitele de eroare acceptate pot fi setate de utilizator.

Crearea de masuratori

Efectuarea masuratorilor in norul de puncte. Salveaza informatiile valoroase pentru integrarea in raportul final.

Panou de erori

Controlul calitatii cu usurinta pentru scanurile registrate. Erorile permise pot fi setate de utilizator conform specificatiilor proiectelor.

Manager de registration a masuratorilor

Managerul de versiuni iti permite sa salvezi cu usurinta starea scanarilor registrate si a reviziilor

Harta lumii

Harta lumii este disponiobila pentru utilizare in cadrul crearii Sitemap

Flux de lucru ghidat

Fluxul de lucru ghidat, indiferent de nivelul utilizatorului, cu interfata prietenoasa

Localizare

Localizare in Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Chineza Japoneza si Rusa

Link object

Link object furnizeaza vederi colorate ale calitatii retelei de legaturi

PUBLISHING & RAPORTARI  PROFESIONALE

 

Raport vizual al registration

Genereaza automat un raport de registrare in format PDF

Matrice de calitate

Afiseaza calitatea registration. Intr-o mod vizual nou pentru a vizualiza preciziile

Raportare intuitiva a erorilor

Legaturi codate pe culori, si eroare globala bazata pe pragurile definite de utilizator

Publicare batch cu cateva clickuri

Salvare date in cloud.(TruView Cloud).

TruView Enterprise, TruView Cloud, JetStream Enterprise, E57, PTX, PTG, PTS, Professional registration report.

Grafic de raportare selectat de utilizator

Genereaza cu usurinta informatii importante si le publica impreuna cu raportul generat automat.

Interoperabilitate cu Cyclone

Muta registrarile active intre modulele Cyclone avand avantajul Cyclone REGISTER 360 sau capabilitatile avansate ale Cyclone REGISTER

COMPATABILITATE

 

Cyclone, JetStream, TruView Cloud

Leica Cyclone 9.2 și mai nou, BLK360 Data Manager, Leica JetStream 1.3.2 și mai nou, Leica TruView Cloud 3.0 și mai nou.

     

 

 

 

Leica Cyclone FIELD 360 - Vezi. Verifică. Adaugă.

 

 

 

 

Vizualizează

Verifică

Adaugă

Ca parte a solutiei Leica Geosystems Reality Capture 360, aplicatia Leica Cyclone FIELD 360 este companionul perfect pe teren cand utilizati scanerul laser 3D Leica RTC 360.

Cu ajutorul interefetei intuitive telecomanda scanner,  afisarea norului de puncte la fata locului si navigarea sunt usor de realizat chiar si pentru incepatori, utilizand imagini complete si nori de puncte furnizati direct pe tableta folosind tehnologie de calcul de varf.

Accesul direct la date si vizualizarea sunt esentiale pentru controlul calitatii pe teren. Cu Cyclone FIELD 360 norii de puncte pre-registrati automat permit utilizatorului sa lucreze rapid si eficient pentru decizii informate, direct pe teren, in timp real.

 

Pentru realizarea Registratiei cu programul de post procesare Leica Cyclone REGISTER 360,  aplicatia Cyclone FIELD 360 permite marcarea masuratorilor, a filmarilor, imaginilor, textelor sau a fiserelor cu voce direct pe geometria norului de puncte, utilizand tableta.

 

 

Aplicația Cyclone Field vă oferă posibilitatea de a scana utilizând o tabletă (Android sau IOS). Aplicația Cyclone Field poate fi utilizată pentru a comanda scanerul, pentru a vedea datele înregistrate și (eventual) pentru a trimite datele sub forma unor site-uri  TruView către părțile interesate, fără a fi nevoie să vă întoarceți la birou.

 

LEICA CYCLONE FIELD 360 - SPECIFICATII TEHNICE

 

GENERALITAȚI

 

iOS sau Android

Aplicatie de teren pentru controlul si gestionarea scannerului laser (managementul datelor, control, pre-registratie, etc.) la fata locului, in timp real.

CONTROL SCANNER

 

Telecomanda pentru  pentru controlul si gestionarea scannerului laser cu toate functiile

 

DATA MANAGEMENT

 

Creaza, editeaza si sterge lucrarile scanate

 

COMUNICATII DE DATE & TRANSFER

 

Comunicatii

Comunicatie bi-directionala, fara fir, cu scannerul.

Transfer

Transfer automat al datelor scanate la tableta.

Sincronizare automata a datelor aplicatiilor de la tableta la scanner.

CONTROL CALITATE

 

Navigare nori de puncte

Navigati in norul de punct, Registered sau nu, in Harta 2D, in modul 360° panoramic sau 3D.

Afisare Nor de Puncte

Afiseaza norii de puncte in modul color HDR, Intensitate Color sau Nuante de Gri.

Masuratori

Efectuare de masuratori pe norul de puncte.

MARCAREA NORULUI DE PUNCTE

 

Adaugati imagini, video, voce, text sau alte fisiere la norul de puncte

 

PRE-REGISTRATIE

 

Aliniere automata

Tehnologia Visual Inertial System (VIS) de Aliniere automata a scanarilor

Aliniere vizuală

Mutati si rotiti scanarile pentru aliniere vizuala rapida a lor in scopul realizarii unei registratii de tip Cloud-to-Cloud (nor nor de puncte cu nor de puncte).

INTEROPERABILITATE

 

Sensor hardware

Scanner laser Leica RTC360

Cyclone software

Leica Cyclone REGISTER 360 1.5 sau mai nou, necesita Licenta activa pentru Cyclone REGISTER 360 pentru a fi activat.

CERINTE SISTEM

 

Platforma

Tableta Android cu Android 6.0 sau mai nou (de ex. Samsung Galaxy Tab S3)

Apple iPad iOS 11.1 (de ex. iPad Pro cu ecran 10.5“)

DISPONIBILITATE

 

Contactati reprezentanta locală a Leica Geosystems

 

       

 

 

 

Nori de puncte aliniati automat. Vedere 2D

Vizualizare 360°

 

 

 

Disponibil in  

Toate specificațiile pot fi modificate fără notificare.

iPhone și iPad sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Android este o marcă înregistrată a Google.

 

 

 

Technodigit 3DReshaper – Un singur Software, Aplicații Infinite.

 


 

Technodigit 3DReshaper - SPECIFICATII TEHNICE

 

Interfața cu utilizatorul

Vizualizare ortografică și perspectivă / Multiview / Tree Explorer / AutoSaves / Clipping Box și Plane / Grid / Shortcuts / Centrul de ajutor /

 

Sistemul de protectie

Fiecare licență este protejată de o cheie USB Dongle fizica și de un cod de autorizare asociat. Licența poate fi transferată într-un alt calculator; dar în cazul pierderii sau distrugerii dongle-ului, licența este pierdută și trebuie achiziționată o nouă licență.

Specificatii Recomandate (pentru procesare volum mare de date 3D)

Procesor: 2 GHz Dual Quad Core i7 sau superior (i5 minimum)

RAM: minimum 12-16 GB RAM

Placa video: NVidia – Quadro sau GeForce 1GHz, de exemplu (cu OpenGL support)

Sistem de Operare: Microsoft Windows 7 – 8 – 8.1 – 10 (numai 64-bit mode)

Hard Disk: minim 1Gb spatiu liber pe disc

Principalele formate de import / export de fisiere acceptate de 3DReshaper

Point cloud: ASCII, fisiere Leica Geosystems inclusiv din Leica Nova MS50/60, JetStream si MSView utilizand plugin-ul CloudWorx, LAS, ESRI, ZFS, FLS, PTS, LandXML, E57, PLY…

Mesh: MSH, DXF, OBJ, STL, VRML, DWG, PLY…

Sectiuni / Contururi: IGES, DXF, ASCII, DWG…

CAD model: IGES, STEP

Report: 3D PDF, SketchFab (platforme de partajare a modelelor 3D)

Viewer-ul gratuit 3DReshaper

Transmiteți și comunicați cu ușurință datele dvs. grație vizualizatorului gratuit 3DReshaper - valabil 6 luni și care poate fi reînnoit.

https://youtu.be/V-WvFgJxA7Q
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix