Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica BLK360 Imaging Laser Scanner

pix
pix
pix
Leica BLK360 Imaging Laser Scanner Leica Geosystems a proiectat cel mai mic si cel mai simplu de utilizat scanner laser din lume: BLK360.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Noul Leica BLK360 este un scaner laser cu sistem de imagistică avansat și de precizie. Prin apăsarea unui buton, utilizatorii pot captura o scenă completă, cu imagini sferice, în doar douăzeci de secunde - de peste cinci ori mai rapid decât BLK360 G1. Deplasați-vă prin site-urile de lucru cu cea mai bună scanare rapidă din clasă, care nu compromite calitatea, în timp ce tehnologia VIS combină automat scanările la fața locului pentru a vă accelera fluxul de lucru și pentru a vă ajuta să vă asigurați că seturile de date sunt complete. BLK360 permite utilizatorilor să lucreze mai rapid și mai inteligent în timp ce obțin datele de care au nevoie imediat.

Datele BLK360 sunt valoroase pentru multe utilizări - de la AEC tradițional la aplicații VFX și VR care ne uimesc - iar utilizatorii pot transfera și lucra cu ușurință cu acestea în ecosistemul software pentru a crea rezultate și experiențe imersive și extrem de precises.

SCANER LASER IMAGISTIC BLK360

  • Patru setări de scanare captează date în 7, 13, 30 sau 75 de secunde la 680.000 de puncte pe secundă
  • Imagini HDR (high dynamic range) îmbogățite cu HDR 5 brackets
  • Mic și ușor, măsurând 155x80mm și cântărind doar 850 g cu bateriile instalate
  • De 5 ori mai rapid decât BLK360 G1, necesită 20 de secunde pentru o scanare completă cu cupolă cu fotosfere
  • Visual Inertial System (VIS) pre-înregistrează automat scanările în teren
  • Transfer de date de mare viteză prin USB-C și WiFi

Utilizatorii pot controla unitatea cu aplicația mobilă Leica Cyclone FIELD 360, care permite scanări preînregistrate cu VIS și transmite date de imagine și de tip point cloud către un iPad sau date finale ale proiectului către Cyclone REGISTER 360 sau Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) prin Wi-Fi, cu sincronizare completă a datelor între dispozitive. Cu fluxuri de lucru automatizate în ambele soluții software, noul BLK360 simplifică dramatic captarea realității. Exportul simplu al fișierelor LGS, RCP sau E57 face ca lucrul cu datele point cloud din aval să fie simplu și eficient, permițând utilizatorilor să petreacă mai puțin timp procesând date și mai mult timp creând rezultate semnificative.

BLK360 include, de asemenea, aplicația companion gratuită BLK Live, care permite utilizatorului să controleze scanerul laser imagistic și să vizualizeze imediat datele capturate pentru feedback la fața locului, asigurarea calității și controlul calității, precum și să exporte fișiere E57. Disponibilă pentru iOS și Android.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix