Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica ScanStation P40 / P30

pix
pix
pix
Scanner laser versatil de viteza inalta.

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Soluție completă de scanare
Leica Geosystems ofera noul portofoliu Leica ScanStation ca parte integrantă a unei soluții complete de scanare, inclusiv hardware, software, servicii, de formare și de sprijin. 

 

Solutie scanning laser 3D integrata oferind viteza neintrecuta, precizie si gama variata pentru cerintele proiectelor de scanning

Scanerele laser 3D Leica ScanStation Seria-P sunt partenerul perfect pentru capturarea geometriei 3D a infrastructurii civile, creand reprezentarea unei industrii largi, reconstruind o scena a crimei sau generand date 3D pentru integrarea in BIM (Building Information Modelling).

Oferind date 3D de cea mai inalta calitate si imagini HDR la o rata de scanare extrem de rapida de 1puncte mio pe secunda de pana la 270 m. Precizie unghiulara de nedepasit combinata cu zgomot redus si compensator pe doua axe pentru obtinere de nori de puncte 3D  de inalta claritate.

Reducand timpii de intrerupere, scanerele laser 3D foarte durabile pot functiona chiar si in cele mai dificile conditii de mediu, precum la temperaturi extreme de la – 20°C pana la + 50°C si sunt conforme cu evaluarea IP54 pentru rezistenta la apa si la praf.

 

Scanerele laser 3D Leica Geosystems 3D ofera:

  • Date 3D de cea mai inalta calitate si imagini HDR
  • Rata de viteza de scanare extrem de rapida de 1 puncte mio pe secunda
  • Pana la 270 m
  • Zgomot redus
  • Harti point clouds 3D color foarte detaliate cu claritate realista
  • Solutia completa de scanare

 Compensator pe doua axe

Leica Geosystems ofera portofoliul Leica ScanStation ca parte integrata a unei solutii complete de scanning ce include hardware, software, service, training si suport tehnic. Datele scaner laser 3D pot fi procesate cu ajutorul suitei software 3D point cloud, care consista din software-ul de sine statator Leica Cyclone, instrumentele plug-in Leica CloudWorx pentru sisteme CAD si Leica TruView (care este gratis).

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix