Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Evenimente pix
pix
  Leica Captivate in Romania  
  Learning&Development  
  Aniversarea a 160 de ani de la înfiinţarea Serviciului Topografic Militar Român  
  Conferința internațională CIBv 2018  
  INTERGEO 2017  
  SOLUTII DE TIP MACHINE CONTROL DE LA LEICA GEOSYSTEMS  
  Prezentare Leica P40 in Timisoara  
  International Symposium GeoPreVi 2018  
  Leica MS 50 - Mont Blanc Leica Nova MS50 multistation livrează prima scanare 3D exactă a calotei de gheață Mont Blanc  
  Leica DSX - in Romania  
  TOPGEOCART SI LEICA GEOSYSTEMS  
pix

SOLUTII DE TIP MACHINE CONTROL DE LA LEICA GEOSYSTEMS

pix
pix
pix

TOPGEOCART- SOLUTII DE TIP MACHINE CONTROL DE LA LEICA GEOSYSTEMS

Specialistii TOPGEOCART aduc in România solutiile de tip machine control de la Leica Geosystems ,in scopul optimizarii si rezolvarii mai rapide si mai sustenabile a sarcinilor necesare in santiereke de construcții.Leica iCON iGD3  este o soluție inteligentă de nivelare 3D pentru buldozere care  va revoluționa modul în care se pot muta diferitele volume de pamant intr-un șantier. Nu numai că mărește productivitatea, ci oferă și o flexibilitate de neegalat. Sistemul 3D aduce suprafețe de proiectare în interiorul cabinei. Profesionistii din domeniul constructiilor pot lucra independent și cu precizie oriunde în santierul proiectat, ghidat de un sistem GNSS sau de o stație totală robotizată Leica Geosystems. Sistemul iGD3 Leica iCON pentru buldozere poate crește vizibil utilizarea mașinilor, productivitatea și optimizarea utilizării materialelor pe orice zonă de amenajare a teritoriului . Acesta poate fi utilizat cu o gamă largă de senzori și combină ușurința în utilizare, flexibilitatea fără egal cu interfața utilizator puternică și intuitivă. Sistemul integrează telematica Leica iCON, care  permite transferul facil de date de la birou la utilaj, suport de la distanță și gestionarea parcului de utilaje prin intermediul site-ului de telematică iCON.
            Cheia sistemului iGD3 Leica iCON constă în conceptul  unic PowerSnap ™ - o singură stație de andocare care permite schimbul ușor și rapid de panouri, în funcție de sarcina pe care trebuie să o rezolve .

Machine Control Systems | Leica Geosystems
Sistemul de nivelare Leica iCON 3D IGG3 pentru buldozere sau gredere poate crește în mod dramatic utilizarea și productivitatea utilajului și optimizează utilizarea materialelor pe orice sarcină de  nivelare fină. Acesta poate fi utilizat cu o gamă largă de senzori și combină ușurința de utilizare și flexibilitatea fără egal cu o interfață utilizator puternică și intuitivă.Sistemul integrează Leica ConX, care  permite transferul facil de date de la birou la utilaj, suport de la distanță și gestionarea parcului de utilaje.

Leica ConX software -  acest instrument de colaborare bazat pe cloud permite să gestionarea eficientă pentru toate proiectele de construcție conectate, inclusiv platformele terților, și transmiterea in timp real a datelor legate de locul de muncă către toate părțile interesate. Cu Leica ConX, utilizatorii ne-experimentați vor putea să vizualizeze și să valideze modele de referință localizate, date topografice și date de constructii.Leica ConX oferă o gamă largă de unelte de instrumente web, rapide și ușor de utilizat, pentru a face treaba mai rapidă, mai eficientă și la nivelul de specificații.

Topgeocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania ,prin oferirea de solutii moderne si convenabile,prin deschiderea de  a colabora cu solutii tehnice si de tip “ know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

Machine Control Solutions | Leica Geosystems

 

 

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix