Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Statii de referinta

pix
pix
pix

TGRef

Retea de Statii Permanente de Referinta GPS administrata de SC TOP GEOCART SRL
Reteaua de Statii Permanente de Referinta GPS TGRef administrata de SC Top Geocart SRL a aparut ca un raspuns firesc la cerintele tot mai mari din partea utilizatorilor de echipamente GNSS Leica. TGRef este in plina dezvoltare si acopera, in prezent, cu corectii RTK 8 orase din centrul si estul Romaniei si asigura corectii DGPS pentru aproape intreg teritoriul tarii. De asemenea sunt disponibile inregistrari de date GPS, in format Leica sau RINEX, pentru post-procesare cu durate si intervale diferite. Corectiile RTK sunt transmise in format Leica prin Internet via NTRIP direct catre receptoarele RTK (System1200, SmartRover, SmartStation, GPS900CS, etc.). Statiile sunt controlate cu programul Leica GNSS Spider care ruleaza pe server-ul amplasat la sediul din Bucuresti al SC Top Geocart SRL, program care asigura atat descarcarea si arhivarea datelor inregistrate cat si distribuirea corectiilor si administrarea utilizatorilor. Raza de lucru de aproximativ 30-40 km in jurul fiecarei statii asigura precizii centimetrice in cazul corectiilor RTK.


In prezent TGRef este compusa din urmatoarele statii:

TGBV - Brasov
TGGT - Odorheiu Secuiesc
TGRT - Botosani
TGWA - Suceava
TGGC - Campina
TGTS - Moinesti
TOPG - Bucuresti
 


Astfel se pot asigura, pe baza de contract, date pentru post-procesare, practic un receptor GPS suplimentar pentru utilizator, sau corectii RTK si/sau DGPS. Datele pot fi receptionate in timp real prin GSM/GPRS sau se pot descarca in vederea post-procesarii din server-ul ftp.

De asemenea SC Top Geocart SRL pune la dispozitie, in mod gratuit, date GPS pentru post-procesare, in format RINEX, inregistrari cu durata de 24 ore la interval de 30 secunde.

SC Top Geocart SRL propune astfel un sistem de inalta tehnologie si asigurarea unor servicii conexe necesare pentru ca utilizatorii sa poata beneficia din plin de caracteristicile si performantelor tehnice deosebit de avantajoase si unice ale echipamentelor GNSS Leica.


 

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix