Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Categorii de Produse pix
pix
  Statii totale  
  Sisteme GNSS / GPS  
  Sisteme de referinta GNSS  
  Scanere Laser HDS  
  Platforme mobile cu senzori  
  Sisteme aeropurtate  
  Statii de referinta totale si GNSS  
  Distomate  
  Nivele  
  Lasere  
  Sisteme de control utilaje  
  Sisteme de detectie  
  Colectori date GIS  
pix

Leica FlexLine TS09plus

pix
pix
pix
Precizia de top intalneste eficienta ridicata. Precizia de top intalneste performanta inalta

Disponibilitate: In stoc
pix
pix

Statie manuala totala pentru sarcini care solicita acuratete medie si ridicata. Precizia de top intalneste performanta inalta

Statia totala manuala Leica FlexLine TS09plus reprezinta statia pilot din seria FlexLine. Multitudinea de functii disponibile furnizeaza un confort maxim in vederea obtinerii de date concise.

Calitate, precizie si durabilitate

Statiile totale FlexLine plus total stations sunt construite cu cele mai inalte standarde tehnologice elvetiene. Utilizatorii beneficiaza de o inalta acuratete si instrumente eficiente pentru indeplinirea tuturor task-urilor vizate.

Cea mai dezvoltata tehnologie EDM

Prin masuratoarea electronica la distanta PinPoint (EDM), statia TS09plus se caracterizeaza printr-un raport echilibrat intre: acuratete-longevitate-vizibilitate la nivel de fascicul-timpi de masurare etc.

Software onboard intuitiv

Statia TS09plus este livrata impreuna cu sistemul intuitiv de software onboard, Leica FlexField plus. Schimb flexibil de date. Transfer pe stick USB. Wireless Bluetooth. Conexiune fara fir ce faciliteaza trimiterea de date catre orice colector. 

Cele mai bune servicii de suport tehnic

Statiile totale manual FlexLine plus beneficiaza de suport tehnic de elita. Prin programul Active Customer Care si portalul myWorld destinat clientilor, utilizatorii au acces la cele mai recente updatari de software, alaturi de sistemul de protectie mySecurity. Activand mySecurity, mecanismul de blocare  va asigura ca dispozitivul nu poate fi accesat de alte persoane.

Monitorizarea eficienta a tunelurilor

Leica Geosystems ofera o noua aplicatie utila, Tunnel Application, pentru seria de statii manuale totale FlexLine. Cu o gama diversificata de functii, design deosebit si optiuni de executare a proiectelor, aplicatia va permite sa detineti un control complet in tunele, pesteri si galerii de infrastructura.

pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix