Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
   pix
pix
  Tehnologia HDS de Scanare Laser 3D  
  Cercetare ştiinţifică  
pix

Tehnologia HDS de Scanare Laser 3D

pix
pix
pix

Tehnologia Leica HDS de Scanare Laser 3D prezentata de catre National Geographic Channel in seria de documentare TV “Istoria sub scaner”

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca o serie de documentare intitulata “Istoria sub scaner” a inceput sa fie difuzata la nivel international.
Aceasta serie de documentare TV este evenimentul referitor la tehnologia de Scanare Laser 3D / HDS cu cea mai mare expunere pentru publicului larg, desfasurat pana in ziua de azi.
 
In cazul in care nu ati vazut nici un episod din seria aceasta de documetare TV va trimitem un link YouTube pentru un episod de 48 de minute, difuzat recent de BBC, cu privire la utilizarea instrumentelor noastre la doua site-uri uimitoare din Ierusalim:
Acesta serie de documentare TV este extrem de bine facuta, o producție TV cu adevarat de prima clasa, de la o companie TV premiata, respectiv compania Atlantic Productions din Marea Britanie.

Scanere laser sunt vedetele acestui spectacol, dar va rugam sa retineti ca National Geographic, care a sponsorizat dezvoltarea acestei de serii de televiziune, are o politica stricta in privinta publicitatii in productiile lor, si anume de a nu afisa logo-uri de furnizor sau a nu menționa nume de produse.
Cu toate acestea, comunitatea la nivel mondial de utilizatori ai tehnologiei HDS pot sa recunoasca faptul ca mai mult de 90% din imaginile cu scaner-ul folosit sunt imagini cu Leica ScanStation C10 si ca 100% din imaginile cu nori de puncte si prelucrarea lor sunt imagini din software-ul Leica Cyclone.
Acest lucru se poate observa in confirmarea de la sfarsitul episodului, unde se multumeste in mod oficial companiei Leica Geosystems.

Cu ajutorul ultramodernei tehnologii de scanare laser 3D, expertii pe care ii veti cunoaște in acest documentar testeaza o serie de minuni arhitecturale istorice si exploreaza secretele construirii acestor simboluri inginerești recunoscute in toata lumea.
Analiza este facuta de Steve Burrows, specialist in inginerie structurala de renume mondial, cel care a supervizat proiectul Bird Cage pentru Olimpiada de la Beijing.
Alaturi de el ii vom putea vedea la lucru pe expertii in scanare laser de la Center for Advanced Spacial Technologies de la Universitatea din Arkansas (CAST), un client al Leica Geosystems.
CAST detine si foloseste un scaner Leica ScanStation C10 si software-ul Leica Cyclone, iar pentru efortul lor de “globetrotter” au avut inca un C10 pus la dispozitie de catre echipa de suport HDS a Leica Geosystems UK.
Pentru prima oara au fost expuse acestui tip de examinare capodopere precum Colosseumul, Petra, Machu Picchu, Catedrala St. Paul, piramidele egiptene si cladirile orasului Ierusalim.
O descriere scurta a fiecarui site este disponibila la aceasta adresa:

Acest tip de scanner Leica ScanStation C10 este in dotarea Top Geocart SRL din anul 2013, fiind cel de al doilea scanner al firmei noastre, dupa Leica ScanStation2, intrat in dotarea firmei in anul 2010.
Alaturi de partenerul sau Leica Geosystems Top Geocart a fost implicata inca din anul 2001 in promovarea tehnologiei Leica High Definition Surveying (HDS), realizand in cei peste 13 ani zeci de scanari demonstrative ale unor obiective industriale (Petromidia, Arpechim, Oltchim, etc.), cai ferate, poduri, tunele, parcuri industriale sau cladiri si alte obiective de patrimoniu.
 
Pentru oricine este implicat in domeniul scanarilor laser 3D va rugam sa va instintati prietenii si familia despre aceasta serie TV sau sa partajati link-ul YouTube, astfel incat sa poata vedea si sa se convinga ce tehnologie si ce instrumente extraordinare sunt cu adevarat cele ale Leica Geosystems.

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix