Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
  Evenimente pix
pix
  Leica Captivate in Romania  
  Learning&Development  
  Aniversarea a 160 de ani de la înfiinţarea Serviciului Topografic Militar Român  
  Conferința internațională CIBv 2018  
  INTERGEO 2017  
  Prezentare Leica P40 in Timisoara  
  International Symposium GeoPreVi 2018  
  Leica MS 50 - Mont Blanc Leica Nova MS50 multistation livrează prima scanare 3D exactă a calotei de gheață Mont Blanc  
  Leica DSX - in Romania  
  TOPGEOCART SI LEICA GEOSYSTEMS  
pix

TOPGEOCART SI LEICA GEOSYSTEMS

pix
pix
pix

 LANSEAZA 

LEICA PEGASSUS BACKPACK IN ROMANIA

 

In perioada 6-7 mai s-a desfasurat la Alba Iulia Simpozionul International Stiintific GEOCAD2016.Cu aceasta ocazie, Topgeocart a prezentat prima data in Romania sistemul dedicat de Mobile Mapping Leica Pegasus Backpack. Cu Leica Pegasus BackPack colectarea de date profesionale este posibila in teren absolut oriunde, de la  zonele în aer liber pana la infrastructurile subterane cu acces limitat . Prin captarea completă de imagini 360 de grade si sistemul de vizualizare sferica , impreuna cu tehnologiile Lidar de preluare a datelor din teren profesionistii din domeniu sunt asigurati că niciun detaliu nu este neglijat .

Un senzor de lumină hardware asigură operatorul că toate imaginile sunt utilizabile în timp ce alte funcții sunt verificabile și reglabile direct pe tabletă,in teren.

Prezentarea lui Michal Reiprich  la Alba Iulia a inclus o prima demonstratie in Romania cu sistemul Pegaus Backpack organizata de Top Geocart si Leica Geosystems,demonstratie care a inclus o sesiune practica de preluare date din teren (in zona Cetatii Alba Iulia),descarcare si de asemenea prelucrarea datelor si prezentarea rezultatelor intr-o forma interactiva,spectaculoasa si mai ales eficienta.

 

De asemenea personalul suport tehnic al Topgeocart a oferit in zona externa a conferintei sesiuni practice si demonstrative cu noul echipament de preluare date GIS Leica Zeno 20 . Cu aceasta ocazie participantii au putut observa si remarca  avantajele incontestabile oferite de Zeno 20 .

 

Aceste avantaje includ noul software de preluare date din teren dezvoltat pe platforma Android,precizia suplimentara centimetrica disponibila pe Zeno 20, usurinta modului de lucru, forma ergonomica si comoda a noului echipament,precum si robustetea si fiabilitatea acestuia in conditii dificile de lucru.

De asemenea a fost prezentata si noua solutie de colectare GIS a punctelor inaccesibile din teren ,Gametec ,care reuseste cu success sa colecteze aceste puncte prin conectarea Zeno 20 la distomatul Leica S910 si folosirea acestora impreuna.

Topgeocart ,impreuna cu partenerii traditionali de la Leica Geosystems continua asadar implicarea in a oferi comunitatii stiintifice si profesionale din domeniu din Romania accesul si informarea legate de cele mai noi tehnologii.

 

 

 

 

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix