Top Geocart - Prima Pagină Home Corporate

pix
pix
pix
   pix
pix
  Service-ul Top Geocart  
  UEC Used Instrument Center  
pix

UEC Used Instrument Center

pix
pix
pix

CENTRUL DE ECHIPAMENTE UTILIZATE - http://uec.leica-geosystems.com/

Centrul de echipamente folosite de Leica Geosystems (UEC) a fost înființat în 2014 pentru a furniza echipamente utilizate. Leica Geosystems are o serie de surse de echipamente uzate; echipamente inchiriate, echipamente demonstrative și returnări ale distribuitorilor. Pentru a oferi o modalitate coordonată și eficientă de a face acest echipament disponibil pentru revânzare, în conformitate cu filozofia "- când trebuie să fie corect", UEC a fost înființată, la Barcelona, ​​în Spania. 

Leica Geosystems este un brand în cadrul Hexagon Geosystems, furnizor complet de soluții de captare a realității. Cu o concentrare accentuată pe tehnologiile informaționale care captează, măsoară și vizualizează date, produsele și soluțiile de înaltă calitate ale Hexagon Geosystems creează lumi digitale reale.

Leica Geosystems face parte din Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), un furnizor global de tehnologii informatice care conduce la îmbunătățirea calității și a productivității în cadrul aplicațiilor pentru întreprinderi geospațiale și industriale

pix
pix
pix
Webdesign by CreativIT
pix
Avertizare: Imaginile incluse in filmele din acest site sunt reprezentari artistice ale instrumentelor noastre. Va rugam sa nu expuneti instrumentele Leica Geosystems in modurile expuse in aceaste animatii.
pix